Yoga & Pilates

Pilates med Anna Hellman, tidigare professionell snowboardåkare, VM-medaljör och olympier från Sälen. Hon började träna Pilates 2004 och är sedan 2016 utbildad pilatestränare.

I Pilates fokuserar man på att stärka coremuskulaturen inifrån och ut. Centrering, koncentration och kontroll med fokus på kvalitet i varje rörelse. Effektiv träning för alla som ger bättre stabilitet och styrka i bålen samt förbättrad hållning och djupare andning. Pilates kan liknas vid en blandning av styrketräning, stretch och yoga.

PilatesSenior är en klass med lugnare tempo och anpassat för dig som är just senior eller behöver en mjukare start efter en skada eller sjukdomsperiod. Vi stärker kroppen samt ökar rörligheten och balansen utan att slita på lederna.

Malin Schulz, inflyttad Göteborgare som öppnat upp Sälens första och enda yogastudio, MountainSoul. Malin är även PT, föreläsare och en härligt genuint energiknippe.

Yoga är ett fantastiskt komplement till skidåkningen, såväl utför som på längden. Rörlighet, balans, styrka och närvaro tränas och det hjälper dig att bli en ännu bättre skidåkare! Det finns olika yogaklasser att välja mellan och självklart behöver du inte vara skidåkare för att yoga.Yoga är för alla! Kan du andas så kan du yoga!
— Malin Schultz