Våffelstugan

Gammelgården hotell & restaurang

Vårt kära systerhotell Gammelgården Hotell & Restaurang är öppet varje dag hela sommaren. Njut av viltälskarens drömrestaurang, en legendarisk våffelstuga och ett hotell med äkta dalakänsla och lodgestil, endast 700 meter från Högfjällshotellet. Ett riktigt smultronställe på fjället.

Restaurangen - Välkommen till alla viltälskares dröm! Gammelgårdens Restaurang med inriktning på vilt har kommit att bli en uppskattad klassiker långt utanför Sälens gränser. Här serveras härligt välkomponerade måltider med fågel, fisk och vilt från norra Sverige - en äkta matupplevelse.

Köksmästaren botaniserar i naturens skafferi och blandar det med lokalproducerade råvaror. Inspiration och influenser utifrån är viktigt vilket gör att gästspelen både är återkommande och uppskattade.

Resultatet är omtalat, uppskattat & en viltälskares dröm. Öppet alla dagar från 18.00. Köket stänger kl 21.00.

Våffelstugan - Sälens bästa våffelstuga med genuin mysfaktor och legendariska våfflor
Njut av våfflor och kaffe på Gammelgården! Våffelstugan med sina anor från 1600-talet flyttades till sin nuvarande plats 1945 från Malungsfors och var tänkt som ett utflyktsmål för Högfjällshotellets gäster. Våffelreceptet är detsamma som användes för 100 år sedan. Självklart är det en hemlis... Men vi kan väl sträcka oss så långt att vi erkänner att det är vichyvatten i smeten.

Öppet 21 juni - 12 augusti öppet alla dagar 11.30-16.00. 

Gammelgården Hotell & Restaurang